Skip to content

Velkommen til selskapslokalet Låven

I vår unike låve, som bærer på en rik historie og koselig bondestil, ønsker vi å invitere deg til å skape uforglemmelige øyeblikk og minnerike arrangementer. Her i denne sjarmerende atmosfæren kan vi tilrettelegge for alle typer begivenheter!

Generell info:

Her tilbyr vi god plass å boltre seg på, scene, bar og dansegulv.

Låven har plass til opptil 70-80 personer, og har fleksible muligheter til å tilpasse lokalet til ditt arrangement. Vi vil jobbe sammen med deg for å skape en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester. Uansett om det er et bryllup, en konfirmasjon, en firmafest eller en annen spesiell anledning, vil vi tilpasse våre tjenester for å imøtekomme dine behov og ønsker. Kontakt oss i dag for å planlegge din neste begivenhet hos oss! Vi kan være behjelpelige med alt fra mat og dekorasjon til servering, underholdning og rydding.

Kontakt oss i dag for å reservere din dato og la oss hjelpe deg med å skape et arrangement som vil bli husket i mange år fremover!

OBS: låven er ikke oppvarmet.

 

Låven leies kun ut til spesielle anstendige begivenhet, ikke ungdomsfester.  Aldersgrense 26år. – Eget anlegg er ikke tillatt!

Bildegalleri

  Forespørsel / Booking - Paintball

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Antall:* Hvor mange deltakere?

  Ønsket dato:* (dd.mm.åå) + klokkeslett

  Tilbud om mat:*
  JaNei

  Privat eller Bedrift:*
  PrivatBedrift

  Type arrangement:*
  TeambuildingUtdrikningslagBursdagFirmafestSkoleklasseVennegjeng

  Pakke:*
  Pakke 1Pakke 2VIP-pakkenVet ikke

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Jeg bekrefter også at jeg har lest våre booking regler. Du får epost kopi av innsendt skjema.