Skip to content

Velkommen til vårt sjarmerende lokalet, som er omgjort fra et 80 år gammelt fjos! Uansett om det er et bryllup, en konfirmasjon, en firmafest eller en annen spesiell anledning, vil vi tilpasse våre tjenester for å imøtekomme dine behov og ønsker. Kontakt oss i dag for å planlegge din neste begivenhet hos oss! Vi kan være behjelpelige med alt fra mat og dekorasjon til servering, underholdning og rydding

Generell info:

Her tilbyr vi et koselig oppholdsrom med bar og loungeområde, samt en egen spisesal og et fullt utstyrt kjøkken som leietaker fritt kan benytte seg av.

Vi ønsker å legge til rette for alle typer arrangementer og tilbyr en rekke tjenester, inkludert mat, tildekking, servering, underholdning og rydding. Uansett om det er et bryllup, en konfirmasjon, en firmafest, en bursdag, dåp, minnestund, cowboyfest, avslutning med skole eller idrettslag, så er vårt lokale det perfekte stedet for ditt arrangement.

Med plass til opptil 45 personer. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge ditt neste arrangement.

Aldersgrense på dette lokalet er 23år – Eget anlegg er ikke tillatt!

Bildegalleri

  Forespørsel / Booking - Paintball

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Antall:* Hvor mange deltakere?

  Ønsket dato:* (dd.mm.åå) + klokkeslett

  Tilbud om mat:*
  JaNei

  Privat eller Bedrift:*
  PrivatBedrift

  Type arrangement:*
  TeambuildingUtdrikningslagBursdagFirmafestSkoleklasseVennegjeng

  Pakke:*
  Pakke 1Pakke 2VIP-pakkenVet ikke

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Jeg bekrefter også at jeg har lest våre booking regler. Du får epost kopi av innsendt skjema.