Skip to content

Gapahuk – Gratis Tilgang for alle Gjester!

Etter en dag fylt med moro og aktiviteter hos oss på Reke Event, ønsker vi å tilby en avslappende og hyggelig avsluttning for deg og gjestene dine. Derfor tilbyr vi vår romslige gapahuk med bord og benker helt gratis etter arrangementet!

Vår gapahuk er tilgjengelig for bruk uten ekstra kostnad etter ditt arrangement. Det er vårt mål å gjøre opplevelsen så komplett og behagelig som mulig for deg og gjestene dine.Med nok plass til alle gjestene dine, er gapahuken det ideelle stedet å samle seg og nyte en avslappende atmosfære etter en actionfylt dag. Enten dere ønsker å nyte pizza, catering eller medbrakt mat, er det rikelig med sitteplasser tilgjengelig for alle. For de som ønsker å lage mat utendørs, tilbyr vi også muligheten til å låne en gassgrill eller bålpanne. Så hvorfor ikke avslutte den perfekte dagen vår gapahuk?

Her mener jeg at du har fått biler.    Veldig usikker på hvor dette skal legges på nettsiden.  Men dette er noe som blir mye spurt om,

Bildegalleri

  Forespørsel / Booking - Paintball

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Antall:* Hvor mange deltakere?

  Ønsket dato:* (dd.mm.åå) + klokkeslett

  Tilbud om mat:*
  JaNei

  Privat eller Bedrift:*
  PrivatBedrift

  Type arrangement:*
  TeambuildingUtdrikningslagBursdagFirmafestSkoleklasseVennegjeng

  Pakke:*
  Pakke 1Pakke 2VIP-pakkenVet ikke

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Jeg bekrefter også at jeg har lest våre booking regler. Du får epost kopi av innsendt skjema.