Skip to content

Poengnett er en engasjerende og utfordrende aktivitet som krever samarbeid, koordinasjon og presisjon fra deltakerne. Målet med spillet er å få hele laget fra den ene siden av nettet til den andre uten å berøre selve nettet. Dette legger til en ekstra dimensjon av spenning og utfordring til den vanlige nettspillaktiviteten.

I poengnett kan lagene velge mellom ulike vanskelighetsgrader ved å bestemme hvilket hull i nettet de skal forsøke å passere gjennom. Hvert hull i nettet er tildelt en bestemt poengverdi basert på vanskelighetsnivået, og jo mindre hullet er, desto høyere poeng får laget hvis de klarer å passere gjennom det uten å berøre nettet.

Deltakerne må samarbeide nøye og ta raske beslutninger mens de navigerer gjennom nettet. Kommunikasjon er nøkkelen, da laget må koordinere bevegelsene sine for å unngå å berøre nettet og samtidig utnytte de tilgjengelige hullene for å sikre flest mulig poeng.

Poengnett er ikke bare en morsom og utfordrende aktivitet, men den fremmer også teamwork, strategisk tenkning og evnen til å håndtere presset situasjoner. Det oppfordrer også deltakerne til å tenke utenfor boksen og utforske ulike tilnærminger for å oppnå suksess.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.