Skip to content

Opplev Spenningen med Vårt Magnetiske Lykkehjul!

Gi ditt arrangement et unikt preg med vårt magnetiske lykkehjul, som kommer komplett med den karakteristiske tikk-tikk-tikk-lyden som det dreies. Enten det er en bedriftssamling, et messestand, eller en bursdagsfeiring, vil vårt lykkehjul skape en spennende og minneverdig opplevelse for alle deltakerne.

Funksjoner og Fordeler:

Tilpassbare Magneter: Platen til lykkehjulet er kompatibel med alle typer magneter, slik at du kan tilpasse premiene eller oppgavene etter dine ønsker. Med den medfølgende pennen kan du også enkelt skrive på platen for å legge til personlig preg.

Justerbar Rotasjonstid: Velg selv hvor lenge du ønsker at hjulet skal gå rundt. Enten du vil ha korte og raske spinn eller lengre og mer intense runder, kan du enkelt justere rotasjonstiden for å passe dine behov.

Stabilt Stativ: Stativet til lykkehjulet er solid og stabilt, og sørger for at hjulet står trygt på bakken under hele arrangementet. Du kan også justere høyden på stativet for å sikre optimal synlighet og tilgjengelighet.

Størrelse og Mål: Platen til lykkehjulet måler 60 cm i diameter, noe som gir god plass til å vise frem premiene eller oppgavene tydelig og tiltrekkende.
Gi din neste begivenhet en ekstra piff med vårt magnetiske lykkehjul. Kontakt oss i dag for å reservere ditt lykkehjul og skape spenning og glede for alle deltakerne!

 

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.