Skip to content

Trillebår-rally er en spennende og morsom variant av stafett, der lagene konkurrerer mot hverandre. I denne unike konkurransen kjører deltakerne en trillebår, hvor den ene personen triller båren mens den andre sitter oppi. Det som gjør trillebår-rallyet ekstra utfordrende og morsomt, er at den som triller båren er utstyrt med enten promillebriller eller blindebriller.

Med promillebriller eller blindebriller på seg, opplever den som triller båren forvrengt syn og nedsatt koordinasjon, noe som gjør det vanskelig å navigere løypa. Her kommer den andre personen inn som passasjer, og det er deres oppgave å guide den som triller gjennom løypa ved å gi instruksjoner og veiledning.

Konkurransen krever dermed et sterkt samarbeid og god kommunikasjon mellom lagmedlemmene. Passasjeren må være rask til å gi tydelige og presise instruksjoner, mens den som triller båren må være villig til å stole på partneren sin og følge instruksjonene til punkt og prikke.

Trillebår-rally er ikke bare en morsom og underholdende aktivitet, men den fremmer også teamwork, tillit og evnen til å håndtere utfordringer under press. Det er en flott måte å styrke båndene mellom deltakerne og skape uforglemmelige minner sammen.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.